Sobre nosaltres

El bar Avinguda de Cocentaina era conegut com a Raspa, a penes tenia 30mº i complementava l´economia agrícola familiar.

El Raspa va anar creixent en els anys 50 amb les seues copes i les delicioses tapes d´Ángeles Cardona. Un dia en què la clientela va acabar amb tot el menjar, el marit d´Angelita va baixar a l´horta, al pati del bar, i va pujar unes espigues de dacsa que van fregir. Així van nàixer els seus famosos tostons. A principis dels 70, al soterrani i pati acollien un ball amb orquestra anomenat "El 

Corralillo". Allí en 1993 els pares de l´actual propietari can crear el restaurant Nou Raspa, ara en mans de Manolo i Cristina, on encara podem degustar els exitosos tostons i la famosa pericana.

Manolo Brotons és net dels fundadors. Cristina Manzanares, a qui "la barra ja no li apanyava", es va ficar a la cuina a investigar. Per això no para de formar-se i és Màster en Arròs i Alta Cuina Mediterrània 2020-2021 per la UA.

El Nou Raspa treballa amb productes de varietats autòctones de proximitat i productes de la seua pròpia horta.

Amb tot el respecte cap a la tradició, cuidant el producte i aplicant noves tècniques de cuina, el Nou Raspa manté l´essència dels plats tradicionals de Cocentaina

on trobar-nos?

Ens pot trobar en..

 

NOU RASPA

RESTAURANT

Avinguda   Pais   Valencià,  120.  

03820   Cocentaina.    Alacant

telf. 96 559 30 32

info@nouraspa.es

Articles mes llegits

Reapertura post-quarentena

ens veiem pronte

Benvinguts

Instagram

team1
team2
team3
team4
team5
team9
team12
team12
Back to Top