Sobre nosaltres
El bar Avinguda de Cocentaina era conegut com a Raspa, a penes tenia 30mº i complementava l´economia agrícola familiar.
El Raspa va anar creixent en els anys 50 amb les seues copes i les delicioses tapes d´Ángeles Cardona. Un dia en què la clientela va acabar amb tot el menjar, el marit d´Angelita va baixar a l´horta, al pati del bar, i va pujar unes espigues de dacsa que van fregir. Així van nàixer els seus famosos tostons. A principis dels 70, al soterrani i pati acollien un ball amb orquestra anomenat "El
Corralillo". Allí en 1993 els pares de l´actual propietari can crear el restaurant Nou Raspa, ara en mans de Manolo i Cristina, on encara podem degustar els exitosos tostons i la famosa pericana.
Manolo Brotons és net dels fundadors. Cristina Manzanares, a qui "la barra ja no li apanyava", es va ficar a la cuina a investigar. Per això no para de formar-se i és Màster en Arròs i Alta Cuina Mediterrània 2020-2021 per la UA.
El Nou Raspa treballa amb productes de varietats autòctones de proximitat i productes de la seua pròpia horta.
Amb tot el respecte cap a la tradició, cuidant el producte i aplicant noves tècniques de cuina, el Nou Raspa manté l´essència dels plats tradicionals de Cocentaina